Pildistama tulles…

  1. STUUDIO ASUB Tartus, Sõpruse pst. 2, kolmas korrus, vasakut kätt, Karramel stuudio.
    Nädalavahetusel on maja ees parkimine tasuta, nädala sees on tasuline, palun pange kell.
  2. Pildistamist planeerides, vaata üle, kas valitud kuupäev ja kellaaeg on sobivad.
  3. Stuudios pildistades tuleb tasuda broneerimistasu, mis on 60 minutilise pildistamise korral 25 eurot ja 30 minutilise pildistamise korral 15 eurot. Pildistamise aega tühistades broneerimistasu ei tagastata, küll aga saab aega muuta kuni 24 tundi enne pildistamist.
    Kui soovid aega muuta vähem kui 24 tundi enne pildistamist, tuleb broneerimistasu uuesti tasuda.
  4. Riietuse valikul mõtle läbi terve pere riided. Toonid võiksid olla pigem heledamad ja mahedama. Väldi tumedaid ja kirkaid värve, need võivad muuta sinu kõrval oleva inimese nahatooni näiteks. Riided ei pea olema ühte värvi ja ühesugused, aga võiksid olla heledamad, sarnast tooni ja ilma suure mustrita. Nii jääb üldmulje rahulikum ja ilusam. Kaasa võid võtta mitu paari riideid.
    Kui pildistame 30 minutit, siis ilmselt riideid vahetada ei jõua, kui siis ühe korra, väga kiirelt. Kui pildistame 60 minutit, jõuame ka riideid vahetada. Kui seda ei soovi, siis ei pea ka vahetama.
  5. Välisjalatsitega stuudiosse ei lubata. Pildistamise ajal soovitan olla sokkides või paljajalu. Kui otsustad olla sokkides, vali pigem ühevärvilised sokid. Loomulikult on lubatud ka vahetusjalatsid.
  6. Jumestuse ja soengu soovitan alati teha professionaalil või tellida läbi minu stuudiost. Jumestus ja soeng, mis ei pea olema ülipidulikud, annavad pildil väga palju juurde. Kui sulle tundub, et jumestus sai liiga tugev, siis ära muretse, foto ,,sööb“ nagunii pool ära. Mina kasutan jumestuse tegemiseks kvaliteetseid Jane Iredale mineraalkosmeetika tooteid, mis on nahasõbralikud ja jätavad nahale kerge tunde. Lisaks on nad väga katvad ja fotol on tulemus ühtlane ja ilus ning püsiv. Jumestuse teeme umbes tund enne pildistamist ja stuudiosse jumestusse tule palun puhta näoga. Kui soovid ka soengut, anna mulle seda pildistamist broneerides kindlasti palun teada ning tule puhaste juustega.
  7. PALUN ÄRA HILINE! Kuna enamasti on stuudio ajad üksteise otsas ja vaheaegasid pole, siis aega juurde võtta pole mitte kusagilt. Kui mingil põhjusel õigeks ajaks ei jõua, siis saame selle võrra vähem pildistada.
  8. Kui sul on mingi kindel idee näidispiltide näol, anna ka sellest mulle ette teada, siis oskan ka mina valmistuda. Samuti, kui sul on mõni lahe hobi, mida pildistamisele kaasata, anna ennem teada, aga see on pigem väga oodatud.
  9. Lemmikloomad on stuudios lubatud juhul, kui nad ei ole agressiivsed, samuti tuleb nende järelt koristada.
  10. Lõhutud rekvisiidid tuleb kliendil endal kinni maksta.
  11. KAASA VÕTA KINDLASTI HEA TUJU JA AVATUD MEEL. PILDISTAMIST KARTMA EI PEA, MA JUHENDAN SIND TERVE PILDISTAMISE VÄLTEL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.